YouTube ChannelCrawler

Voor YouTubers is het heel lastig om interessante kanalen te vinden voor inspiratie en samenwerking. Daarom heb ik de “ChannelCrawler” (Kanalenzoeker) gemaakt. Middels een spiderweb model worden in rap tempo miljoenen actieve kanalen geïndexeerd, die vervolgens op verschillende zoekcriteria te doorzoeken zijn. Hiermee is de ChannelCrawler een onmisbare aanvulling op de zoekfuncties van YouTube zelf.

Team Talento

Samen met twee enthousiaste ondernemers heb ik in 2014 Team Talento ontwikkeld en gelanceerd. Dit is een platform met videoworkshops voor het basisonderwijs, waarmee kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Ik heb bij dit project de ontwikkeling, de inhoud en de marketing verzorgd en ben hier nog steeds dagelijks mee bezig. Op dit moment werken meer dan 2.000 leerkrachten met Team Talento. Daar ben ik uiteraard bijzonder trots op.

Rechtswinkel Tilburg

De Rechtswinkel Tilburg was wel toe aan een nieuwe website, met een frisse, inspirerende uitstraling. Ik heb in WordPress een website gemaakt die recht doet aan hun betrokkenheid en inzet voor de samenleving. Daarnaast heb ik ook een afsprakensysteem en online systeem voor de zaakverslagen gemaakt.

Stal de la Vigne

Toen ik op bezoek ging bij paardenfokkerij Stal de la Vigne en praatte met de eigenaren, merkte ik dat hun liefde voor paarden doorwerkte in alles wat ze deden. Daarom heb ik dat ook verwerkt in hun website, waarin elk paard op een prachtige manier voorgesteld wordt.

Schoolplan

Schoolplan was een grote klus, die ik in samenwerking met Inpoint en Webics heb uitgevoerd. Dit systeem geeft directies en besturen van basisscholen de mogelijkheid om eenvoudig beleid te maken, te presenteren en te volgen.

Door goede samenwerking konden we dit grote project in minder dan twee maanden realiseren.