Reddit is mijn favoriete sociale medium

Als je denkt aan sociale media, zijn Facebook, Twitter en Instagram vaak de eerste platforms die bij je opkomen. Ik besteed het grootste deel van mijn sociale tijd echter liever op een ander platform: Reddit. Voor mij is Reddit de beste manier om mee te praten over onderwerpen die mij interesseren.

Volg onderwerpen in plaats van mensen

Wat Reddit anders maakt dan andere sociale media, is dat je op Reddit niet echt bezig bent met het volgen van mensen. In plaats daarvan kun je je abonneren op subreddits, die gaan over bepaalde onderwerpen. Er zijn subreddits over Harry Potter, fantasy-werelden, productiviteit, zaken die op een vreemde manier heel bevredigend zijn, en eigenlijk alles wat je verder nog maar kunt bedenken.

Je kunt meteen meepraten

Het mooie van Reddit vind ik dat je over al die onderwerpen meteen mee kunt praten, zonder dat je eerst een “online reputatie” op moet bouwen. Je kunt meteen een post plaatsen in je favoriete subreddit en die is dan voor iedereen in die subreddit zichtbaar. Je kunt ook direct reageren op posts en deel uitmaken van de conversatie.

Ben je dus in veel verschillende onderwerpen geïnteresseerd? Kijk dan eens op https://www.reddit.com. Je kunt me daar vinden onder de username AspiringInspirator.

Ik heb een passie voor ICT en mensen. In mijn werk als projectleider Implementaties bij de marktleider voor e-mailbeveiliging komen beide passies goed tot hun recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.